Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0

Hackintosh startet nur im Safemode


yo Leute mein Hacki startet leider nur im Safemode  :(  Manchmal startet er auch mit dem Flag IGPEnabler=No. Aber dafuer muss ich dann immer ca. 10 mal booten. Mein stick ist mit Myhack erstellt worden. Also wenn ich ohne Safemode und mit -v boote moechte, dann kommen die kSMC Fehler und es geht nach Bluetooth controller Support nicht mehr weiter. Achja wenn ich ohne -v boote dann habe ich eine Dauerschleife mit dem Apple Logo und dem Ladezeichen. 

P.S: Ich kam am Anfang mit dem Bootflag IGPEnabler=No ins installationsmenu, aber jetzt auch nicht mehr. 

Hier nochmal mein Setup:


Main: Asus P8h77-v LE

GPU: Zotac GTX 650TI

Ram: 2 x 4GB ddr3


und hier noch ein Screen von den kSMC errors:




LG Woodie


Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Woodie,


wenn ich mich nicht täusche, dann kennt Chameleon den Bootflag "IGPEnabler" nicht (müsste für einen Fork der achso tollen TMX-Tools sein). Versuche stattdessen doch mal "GraphicsEnabler=No" - GE sollte für nVidias 6er Reihe eh nicht benötigt werden ;-)


Beste Grüße

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.