Jump to content

DV2000: USB and Broadcom not working properly


SlimStyle
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello everyone ! I gotta start somewhere and, well, here I am !

 

So basically, days ago, I made my first hackint0sh on a HP Pavillon DV2000 (the old one, with the Core Duo @1.83Ghz and the GMA 950) with the help of iAtkos S3 V2. Everything is working pretty fine except for the USB and the Wifi (also the Ethernet, but I don't need it): when I connect an USB key, nothing happens, OS X doesn't say a thing, and the USB key doesn't seems to be powered. And about the Wifi card, yet it seems to be detected by OS X (it says there's an AirPort card connected) but when I try to click on "Turn the Airport on", not a single thing happens. Ironically, it's a Broadcom 4311, the one that should be natively supported (well I'm not sure, I'm still a noob at hackint0shes).

 

I searched all along the web, but I couldn't find a working kext for the Wifi card and the USB problem, maybe I'm doing something wrong ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...