Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Xema

Update 10.8 -10.8.5, Problema 6870

4 posts in this topic

Recommended Posts

Buenas, mi problema es que no encuentro la forma de poner mi grafica en 10.8.5, en 10.8 (GM) , consegui pornela full, pero en 10.8.5 no lo consigo, he buscado kext y probado pero ninguna configuracion me funciona. Alguien sabe el porque o alguna forma de arreglarlo?? Gracias

MB=Z68XP-UD3P

ATI=6870

Micro=i5,2300

HDD=1Tb

RAM=16Gb

Share this post


Link to post
Share on other sites

instala este com Kext Wizard app, luego repara permissos/reboot, ponga en tu boot plist com chameleon wizard el framebuffer ATI=Duckweed y GraphicsEnabler=No

 

 

ATI.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×