Jump to content

ASUS EAH6670 problems


Ega Indra R
 Share

6 posts in this topic

Recommended Posts

AMD Radeon HD 6xxx:

 

Chipset Model: AMD Radeon HD 6xxx

Type: GPU

Bus: PCIe

PCIe Lane Width: x16

VRAM (Total): 2048 MB

Vendor: ATI (0x1002)

Device ID: 0x6758

Revision ID: 0x0000

Displays:

DELL E2013H:

Resolution: 1600 x 900 @ 60 Hz

Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

Display Serial Number: 1X2HC2BJ082M

Main Display: Yes

Mirror: Off

Online: Yes

Rotation: Supported

 

I have tried any personalities but none are working for my card? I'm using DVI as the connector

any one could solve this? why is not showing 6670? i have attached the rom

 

update :

I can run Cinebench and geekbench

Turks.rom.zip

Link to comment
Share on other sites

i just use a cd of charmelon with default settings... i believe it does have GE=Yes though...

this is what mine shows:

ATI Radeon HD 6xxx:

 

  Chipset Model: ATI Radeon HD 6xxx

  Type: GPU

  Bus: PCIe

  PCIe Lane Width: x16

  VRAM (Total): 1024 MB

  Vendor: ATI (0x1002)

  Device ID: 0x6759

  Revision ID: 0x0000

  Displays:

DELL 2407WFP:

  Resolution: 1920 x 1200 @ 60 Hz

  Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

  Display Serial Number: CC30275O2NLS 

  Main Display: Yes

  Mirror: Off

  Online: Yes

  Rotation: Supported

Link to comment
Share on other sites

mine the screen goes black if GE=no only i have to use a frame buffer to make it works here is my config

 

<key>AtiConfig</key>

<string>Mangabey</string>

<key>AtiPorts</key>

<string>3</string>

<key>GenerateCStates</key>

<string>Yes</string>

<key>GeneratePStates</key>

<string>Yes</string>

<key>Graphics Mode</key>

<string>1600x900x32</string>

<key>GraphicsEnabler</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel</key>

<string>mach_kernel</string>

<key>PCIRootUID</key>

<string>0</string>

<key>Quiet Boot</key>

<string>Yes</string>

<key>RestartFix</key>

<string>No</string>

<key>UseKernelCache</key>

<string>Yes</string>

<key>busratio</key>

<string>37</string>

 
oh btw your Device ID: 0x6759? mine 0x6758 is that same cards? thanks
Link to comment
Share on other sites

mine is just the default: (from boot cd i use every time)

<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>npci=0x2000 -v</string>
<key>Timeout</key>
<string>0</string>
<key>Scan Single Drive</key>
<string>n</string>
<key>Rescan</key>
<string>y</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>y</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>y</string>
<key>GUI</key>
<string>y</string>
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...