Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
enzotasca

Problema GeForce 9400 (ASUS EN9400)

9 posts in this topic

Recommended Posts

Ho installato Lion ma appena avvio lo schermo diventa nero e si vede solo un quadratino bianco (cursore mouse).

La mia scheda video è un GeForce 9400 (ASUS EN9400) da 1GB

 

Ho già provato :

GraphicsEnabler=No GraphicsEnabler=Yes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scusate la mia assenza ma sono stato in viaggio.

ho risolto il problema:

ho formattato e ho installato niresh lion 10.7.3 che mi ha riconosciuto la scheda video senza problemi.

Mi si è presentato un nuovo problema appena ho aggiornato a 10.7.5 scriverò un altro post.

grazie a tutti x l'aiuto.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×