Jump to content
InsanelyMac Forum
sualpine

GPU voltages

Recommended Posts

Hi, I'm on DP8.

I've run 10.8.5 just fine.

This is a Haswell 4770k Gigabyte Z87X-D3H and two Geforce 770's.

 

In ML they scale on voltage just fine.

In Mavericks always one of the two GPUs will stick to the highest voltage and stay there.

 

Notice how the ROP and core of GPU is so high vs GPU 2. I have tried disabling AGPM and switching the model type to iMac 12,1, many Mac Pros and the latest MacBook Air.

 

Any other ideas?

 

Thanks.

post-1099835-0-25541000-1379454944_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

+1

Hi sualpine! for me (that i have only one gfx gtx660ti) i've got the same problem as your 2nd graphic card....

I've got this problem since the first DP in mavericks.... i've made few tests in the meantime (without DSDT, various chameleon and fakesmc versions....) but without luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Although I don't have my dual GTX 660 Ti anymore (sidegraded to dual HIS 7950HD), from what I remember, sleeping the system and waking fixed the problem. It also fixes SS/Turbo; I would only get min/max CPU speeds with no turbo.  B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.
    • all the possible frequencyes i have added seems to work fine at the moment, i have added a lot of different frequencyes to support better all kinds of professional applications, inclunding strange sampling rates and goes from 8khz up to 176.4 khz, unfortunately 192 khz does not seems to work even on cards which should support it like the audigy rx, but other frequencyes just works fine and at the moment i have tested only the sound blaster audigy rx and the audigy sb0090 (1st gen audigy) and i can confirm that all the frequencyes from 8khz up to 176.4 khz does work on that card, so i think that such frequencyes should work on all the audigy 2, 2sz, 4 cards as well, tomorrow i will test with my sound blaster live! cards and i will let you know, but here are also some photos (pro tip: use cmd + alt/opton + 4 and then press space to make a screenshot of a single window):
    • Guy's if something happened, this is most likely Admins and Moderators are working there, yes we still need some things to be done, but if it's still not yet, it's because of time or something we don't know, we just have to be patient! Slow things is just because they are working in the same time, patience for that problem is good, and loading things, but apparently now is good, for me these things I've accounted them yesterday and this morning, but now they are gone. For the missing things like the Old insanelymac and theme, please we need them, and excuse my ignorance!
    • Good evening to all. So, I have an external 1TB seagate HD and it always reads normally, but now when I plug it into my HACK it just does not read, it does not even appear on the disk utility. The light always turns blue from the HD without blinking. However I plugged it into windows, on a macbook and it worked normally. I already formatted my hack but it did not work. Thank you in advance for the help and sorry my bad english   my kexts: AppleALC.kext FakeSMC.kext IntelGraphicsFixup.kext IntelMausiEthernet.kext Lilu.kext WhateverGreen.kext VoodooHDA.kext USBInjectAll.kext NvidiaGraphicsFixup.kext   GTX 1080 Windforce core i5 7º generation 8gb Ram H170M Plus BR    
    • WOL packet is reaching the machine from LAN and from WAN (set with port forwarding), tested with "nc -l -u 9".


×