Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Macbook Pro 2010 Mid, 13" doesn't boot

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have a MB Pro as indicated above.


When i try to boot normally, i hear the chime, osx starts to load, but after about 10 seconds it freeze.

When i try to boot in Safe boot mode, it boots well, i can use osx.


I've tried to reinstall the system from usb and also from an install dvd, but i experienced the same problem like when i try to boot normally.

In verbose mode there were no kernel panic, i didn't see any error messages.


Does anyone have an idea what could be the reason or the cause of this problem?

Any help would be appreciated.



Share this post

Link to post
Share on other sites

IMO it's hardware issue. If you have a spare HDD/SSD (even USB one would do) or 8GB or more USB pen drive, try installing OS X to that other HDD/SSD/USB drive with the current HDD removed. If the issue persist, then it could be faulty MB (system board).

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.