Jump to content
InsanelyMac Forum

revengangel

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About revengangel

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have a MB Pro as indicated above. When i try to boot normally, i hear the chime, osx starts to load, but after about 10 seconds it freeze. When i try to boot in Safe boot mode, it boots well, i can use osx. I've tried to reinstall the system from usb and also from an install dvd, but i experienced the same problem like when i try to boot normally. In verbose mode there were no kernel panic, i didn't see any error messages. Does anyone have an idea what could be the reason or the cause of this problem? Any help would be appreciated.
  2. It is out. MAC.OSX.SNOW.LEOPARD.V10.6-HOTiSO 6.08Gbytes
  3. revengangel

    Belkin N150 USB adapter (F6D4050ed)

    http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Macintosh.html Here is your driver. It wasnt so hard to find... http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/..._2009_03_10.dmg (Direct Link )
  4. revengangel

    Watching HD-Movies on OSx86

    Hey dude, 24p = http://en.wikipedia.org/wiki/24p It is not the refresh rate. It is the frame /second .
  5. yep pw: jeffhardy its in the first post.
  6. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Lot of Acer laptops comes with Ati mobility radeon HD 3200. i have 6 friend of mine with the same graphic card, but until now there is no solution to make it work. I hope someone will investigate on mobility cards.... Well, im so glad that it works for u too The friver made by Lastexile, but anyway im happy bcoz with my solution works with that driver. For those who not succed, all i can tell i had a leo4all10.5.2 base install, with working video card. I made a 10.5.5 combo update from apple as it was described here at insanelymac in some other topic, i repeated my procedure, and my card works again. Yesterday i upgraded to 10.5.6, repeated the same procedure, and here is the result: ATI Radeon HD 3600: Chipset Model: ATI Radeon HD 3600 Type: Display Bus: PCI VRAM (Total): 512 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x9596 Revision ID: 0x0000 ROM Revision: 113-B1480A-236 EFI Driver Version: 01.00.236 Displays: Display: Resolution: 1920 x 1080 @ 75 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Hardware Accelerated Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported Rotation: Supported Display Connector: Status: No display connected I dont care about agpgart , bcoz, noone of the previous versions worked for me. Im happy with my hackintosh PS for Lastexile: your latest 3650 AGP drivers doesnt want to work, but the previos one works perfectly even with 10.5.6.
  7. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    the new driver doesnt work. Its true, but... i have the same 3650AGP like you, and my one is working. im running on 10.5.5. and im using the previous version of the driver. I can change resolution, i have qe/ci. All i did after my last combo update, i removed all the ATI kexts in single user mode, and reinstalled the drivers. DL link for the driver: Enjoy I know that its not the latest, but it will do the trick until we get a new working one.
  8. Even if i cant mount the disk? EDIT: thanks for your answer, but i permanently solved the problem: 1. boot into sigle user mode 2. "fsck_hfs r /dev/disk0s1 Problem solved, i got my HDD back
  9. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi lastExile I upgraded my system to 10.5.5, and i realized that my 3650 AGP card has no QE and CI With 10.5.2 was perfect with this driver you've made: ATI RADEON HD 3650 AGP Version DeviceID: 9596 Is there any possibility to get a driver update for 10.5.5 ? Or what should i try or do to make it work? And thanks again for your hard work. UPDATE: I rebooted in Sigle user mode, i removed all the ATI kexts, booted to the system, reinstalleg your original driver, repaired permissions, rebooted again, and after reboot i got back QE and CI fully working So , nevermind about my previous question
  10. Hi all I've tried to make a Time Machine backup, and my system got frozen. I restarted the system ( with reset because the operation system was completely unresponsive) After the reboot i realized that my backup HDD is gone. I can see it i Disk Utility, but its umounted. I tried to verify, the result: "2008-12-04 00:57:04 +0100: Verifying volume “DATA” Starting verification tool: 2008-12-04 00:57:04 +0100 2008-12-04 00:57:05 +0100: Checking Journaled HFS Plus volume. 2008-12-04 00:57:05 +0100: Checking Extents Overflow file. 2008-12-04 00:57:05 +0100: Checking Catalog file. 2008-12-04 00:57:18 +0100: Invalid index key 2008-12-04 00:57:18 +0100: 2008-12-04 00:57:18 +0100: The volume DATA needs to be repaired." 2008-12-04 00:57:18 +0100: Error: Filesystem verify or repair failed.2008-12-04 00:57:18 +0100: 2008-12-04 00:57:18 +0100: Disk Utility stopped verifying “DATA” because the following error was encountered: Filesystem verify or repair failed." I tried to repair, the result: "2008-12-04 00:57:29 +0100: Verify and Repair volume “DATA” Starting repair tool: 2008-12-04 00:57:29 +0100 2008-12-04 00:57:29 +0100: Checking Journaled HFS Plus volume. 2008-12-04 00:57:29 +0100: Checking Extents Overflow file. 2008-12-04 00:57:29 +0100: Checking Catalog file. 2008-12-04 00:57:37 +0100: Keys out of order 2008-12-04 00:57:37 +0100: Rebuilding Catalog B-tree. 2008-12-04 00:58:08 +0100: 2008-12-04 00:58:08 +0100: The volume DATA could not be repaired. 2008-12-04 00:58:09 +0100: Error: Filesystem verify or repair failed.2008-12-04 00:58:09 +0100: 2008-12-04 00:58:09 +0100: Disk Utility stopped repairing “DATA” because the following error was encountered: Filesystem verify or repair failed." I tried the verify and repair with disk utility , booting from the install DVD, but i got the same results. If anyone have any idea how to repair it please let me know, because on the HDD there are about 500Gigs of data, and i dont want to loose them. PS, sorry for my english.
  11. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    did you check that your dev id is inside the ATIRadeonX2000.kexts Info.plist? Because if your card is running on AGP bus u should use this ATI RADEON HD 3650 AGP Version ( No AGPgart included ) DeviceID: 9596 instead of the 10.5.5 installer.
  12. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    So many thanks for you lastExile. With your 3650AGP installer finally my card works perfectly. The Proof: Its made in PCI mode now i am going to install the latest agpgart driver in order to see how it works with it. BTW in pci mode, NFS Carbon, Most Wanted, Halo works perfectly with full res in HQ. Update: the latest adpgart driver doesnt make any sense, after the install and reboot the card recognized as before, i mean pci bus, but the card works perfectly. 10.5.3, with 9.3 kernel.
  13. revengangel

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi lastExile I have an Sapphire Ati HD3650 AGP graphics card, i've tried to install your driver. I know that atm there is no agp support for this card, but if u want I can test. After your driver install i added the dev id of my card to the ATIRadeonX2000.kext/Contents/Info.plist repaired extensions etc. After reboot in normal mode the graphical part started but it becomes completely frozen. reboot in safe mode works fine, i can change resolution and so on. Here is the spec of the card from profiler: ATI Radeon HD 3600: Chipset Model: ATI Radeon HD 3600 Type: Display Bus: PCI VRAM (Total): 512 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x9596 Revision ID: 0x0000 ROM Revision: 113-B1480A-236 EFI Driver Version: 01.00.236 Displays: Display: Resolution: 1280 x 1024 @ 75 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Software Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Not Supported QuartzGL: Supported Display Connector: Status: No display connected Please let me know how can I help you to get this card work.
  14. Is there anyone who knows how to add ( or with wich software ) subtitle to an excisting dvd movie?
  15. revengangel

    I finally have FULL support on my OS.

    I guess he did it with the Titan driver from omni's page
×