Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
tohamy

Help - Mavericks stuck on spinning wheel after updating to dp 4

5 posts in this topic

Recommended Posts

I used myhack to install mavericks.

So my hackintosh was running perfectly on dp 1, 2, & 3.

 

When I updated to dp 4 I can no longer boot into it.

 

Attached is the picture of the screen that it is stuck on.

 

I tried -x -v -f in different combinations. Nothing works.

 

Tried graphics enabler yes & no but that doesn't seem to be the problem either.

 

When I boot with -v the last thing I see is the iobluetoothhcicontroller start completed

Then the screen blackens & a very quick line appears & disappears I can't get to read it then clears again and stays with a small white block on the top left corner.

 

Ps. I used to have ml perfectly before mavericks.

 

So what should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intel core 2 duo

4gb ram

Zotac GeForce 9500 gt 1gb

And I didn't need to use anything for graphics after installing the boot loader from myhack. And the only one I tried with after being stuck is the GE. Should I try something else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried these also

-x "Graphics Mode"="1280x1024x32@85" platform=ACPI or platform=X86PC

 

 

When I boot with -v only this is the last line I see before the screen becomes black with the white small square in the upper left corner:

**** [iOBluetoothHCIController][searchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport!

 

Also tried this

-v -f npci=0x2000 & 3000

Arch=i386 -v

Arch=x86_64 -v

Pcirootuid=1 -v

Cpus=1

-v -f npci=0x3000 PCIRootUID=1

Still nothing changes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I restarted everything & now I am back to dp1.

Currently updating to dp2.

 

Is there anyway I can skip dp4 and go directly to dp7 or at least dp5?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×