Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Korni22

Several problems using GA-Z77X-UD5H and 680 GTX

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello guys :)

 

I am currently using a Gigabyte Z77X-UD5H and a 680 GTX as my GPU, CPU is an Intel i7 3770K.

 

BIOS is setup to the recommended settings (enabling EHCI-Hand-Off, for e.g.), despite all that, I have a few problems using Clover (Revision 2033):

 

- orange icons for internal drives (yes I installed the 3rd Party SATA kext and IOAHCIBlockStorageInjector using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 5.4.3)

- Shutdown not working (System shuts down, stays shut down for ~2-3 seconds, then starts again)

- iMessage requires me to contact the support (despite the fact that I generated serial number using Chameleon Wizard)

 

Here are my config files:

 

Clover config.plist

 

And I am also using a DSDT ("old" one, forgot the source, was patched makes my Audio working fine)

 

I was using OS X before, but this is my first time using Clover, so I lack a little experience :/

 

If you guys can help me, I'd be very happy :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×