Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

HWMONITOR - GPUsensor (nvidia GT 440)

1 post in this topic

Recommended Posts

Since i have my new Nvidia GT 440, thw hwmonitor plugin gpusensor make problems.

Bildschirmfoto 2013-08-04 um 11.00.53.jpg


It can be used (hwmonitor shows all infos about gpu sensor) BUT it i start any OpenGL tool (even CUDAZ) the screen goes black and the OS X (10.8.5 dev) freezes also. Only if i use 2D Desktop the plugin make no probes (at least a few minutes).

Happens also with all newer hwmonitor versions (its fakesmc + hwmonitor app + plugins like cpu / gpu....)


Does anyone use (other) gpu sensor kext which works with such newer gpu (4xx, 6xx)?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.