Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
edipo2s

Can't extract 5650m VBIOS

Recommended Posts

Hi, I have tried extract my VBios but I don't have sucess. My graphic card is HD Radeon 5650m(68c1:1002) and the primary graphic card is HD Radeon 4250m. In Clover, when I use F6, the file saved contains only the Radeon 4250m(9712:1002) onboard video. With Everest in Windows, the same. In CPUz on Windows, it's say that my Graphic Card don't support extract vbios.

Any other way to do that?
thanks 

PS: HPdv6-3080br notebook Subsystem 1440

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

thanks, I try it. but the rom file is the same. Only the Radeon 4250m(9712:1002) when I decode it.

 

In system profile app, The show the  HD Radeon 5650m as 5000/6000 with no VRAM, PCIe device. and only 'Monitor' for 4250m PCI device. =/

Share this post


Link to post
Share on other sites

With AIDA64 is the same thing. Only the Radeon 4250m(9712:1002) when I decode the saved rom.

By the way... now, when I boot using chameleon with GraphicsEnabler, I get the name of the graphic card in System profile, but I haven't the VRAM property. And during the chameleon log, It show 4096MB of memory instead 1024MB.

 

Note: The kext, ATI5000, GraphicsAccelerator and AMDSupport are loaded.

How to get the correct graphic memory size?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×