Jump to content

Issues with boot up on Hackintosh


somethingfresh
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys,

 

This is my first Hackintosh build and everything went together fine during the build, but the software installation has been the tricky part.

Here are my specs:

Intel i5 3570k  CPU

Gigabyte Z77-DS3H  motherboard

Corsair CX600M  power supply

Corsair Vengeance DDR3 (2x8gb) RAM

Sandisk 240 gb SSD

 

 

My computer booted up great the first time I tried, I was able to get into the BIOS and edit the few things such as AHCI that needed to be changed for Mac OS X.  I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to create a bootable flash drive and the install went well, downloaded and everything in twenty or so minutes.  After the restart, it went back to the white screen with the apple and spun and spun for hours.  I've researched a ton, got it to work by booting in safe mode (-x) and now via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], it boots up fine, right into my SSD.  However, I always have to manually boot it into safe mode or it spins at the welcome screen.

 

What do I need to change?  kexts, Idk

 

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...