Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
l4ur1ds

Problem with loading installation [iAtkos ML2, Niresh 10.8] with various bootloaders

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all,

 

i have a problem starting the installation of Mac OSX Mountain Lion.

 

I tried iAtkos ML2 (on BlueRay & USB) & Niresh on USB and I get the same problem on both.

 

When i get into the Bootloader (The Clover Boot-loader, Chimera, and the bootloader from iAtkos) i can start the Installation like normal.

 

But the only thing that happens is that I can see see the loading screen (light grey with apple Logo on it) but after that the Pc restarts.

 

I tried various settings an Bootflags and i have no Idea what the Problem is. 

 

I also tried with the Bootflag "-v" (for the output look at the attachment)

 

And here is a Video from the pc restart fail.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Xs-lMPZZbAs&feature=youtu.be

My Specs:

 

Asrock P67

 

Intel i5 2500k

 

Nvidia Geforce GTX 570

 

 

 

post-1187610-0-65236900-1372274470_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

The EBIOS read error and block sectors are referring to a problem regarding your boot disk. Did you format your drive correctly before booting ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×