Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[NA+ss] Blocco completo Intel Quad core per Hackintosh

1 post in this topic

Recommended Posts

Salve vendo un blocco composto dai seguenti componenti a 150 euro + ss ( 9 euro per pacco ordinario ):
- Processore cpu Intel Q9300 4x2.5ghz  con dissipatore e ventola originali
- Scheda madre motherboard ASUS P5KPL
- scheda video nvidia geforce GT240 1 giga DDR3 con vga dvi e hdmi
- Memoria ram dual channel Kingmax DDR2-1066 da 2gb
- Regalo a chi serve scheda firewire d-link

Per foto e feedback basta chiedere

Volendo posso aggiungere anche masterizzatore dvd sata nero samsung e forse anche hard disk.
Preferito scambio a mano a Napoli provincia ( Bacoli Pozzuoli Fuorigrotta )
Allego foto del bios della motherboard (prima c'era un quad )

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By MetalBreaker
      I noticed some weird behavior with macOS High Sierra. This system was working just fine on Sierra 10.12.5, until I decided to update to High Sierra (10.13.3). The upgrade process went mostly fine I guess, but it got stuck in an infinite spinning wheel which would just keep overlapping. I went into verbose mode, and sure enough, I found "IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0" repeating over and over along with ACM errors... I'm really lost right now. I can boot in recovery mode and safe mode just fine, when the graphics drivers aren't loaded. Web drivers aren't installed. I installed NvidiaGraphicsFixup, but it didn't fix the issue. I tried deleting the native graphics drivers from macOS and installing web drivers, but it didn't help.
      SMBIOS: iMac13,1
      Graphics card: ASUS GT630-2GD3 (It's a Fermi card and it needs injection, so I modified my DSDT. Full graphics acceleration worked in Sierra. No Clover injection. I tried using Clover injection instead, I saw no difference.)
      CPU: Intel Core i3-3210, iGPU disabled in UEFI

      All kexts updated to their latest versions, along with Clover.

      For more info, you can refer to the GitHub issue where I posted it. https://github.com/lvs1974/NvidiaGraphicsFixup/issues/3
      Any help would be appreciated.
      Thank you for your time!
    • By yaoqb
      i have strange glitch problem on my fresh 10.13.2 install
      the glitch trigered randomly
      it may start from subtitle video from firefox or some transparent panel from a program like clover configurator
      then the whole desktop will have the graphic glitch every program will be affected
      the glitch may clear when toggle the program window zoom in and out but will be likely popup again until restart the system
      the glitch can even be captured by the system's own screenshot short cut
      the following method i try didnt work
      nvidia webdriver latest lilu with NvidiaGraphicsFixup different powermanagement setting

    • By Mr.Darkwraith
      Is it possible to install/run Android TV/x86 on the 1st generation Apple TV?