Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
JohnCL

Nvidia Geforce 9300GE - Solved!

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys, hopefully someone might be able to help me out here. I've installed ML 10.8 and get stuck at the NTFS version screen. After digging around, I discovered this was due to my graphics card and confirmed this by removing the graphics card and using the onboard card. After trying to use NVEnabler, I get the NV Probe fails. Has anyone been able to get this card to work? Or, could someone point me in the direction of a good guide to doing a DSDT edit or Kext edit to get this to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Rogiervd. After creating the EFI string and modifying the NVN50Hal.kext it's working and even has dual screen support! I appreciate the assistance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

For anyone who needs the KEXT file, here it is. I got it working on 10.8, but never bothered with the patches after that. As of 10.8.4 Apple updated the drivers, so this might not work for that patch or any future versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×