Jump to content
ceribbo

[RM + SS] 8GB Ram G.Skil Sniper 1333Mhz

2 posts in this topic

Recommended Posts

Vendo causa inutilizzo 8gb di memoria Ram ddr3 per computer. G. Skill Sniper, frequenza di 1333Mhz. Prezzo 30€

  • Sistema: Desktop
  • Tipo di sistema: DDR3
  • CAS Latency: 9-9-9-24-2N
  • Capacità: 8 GB (4 GB x2)
  • Velocità: DDR3-1333 (PC3 10666)
  • Tensione di prova: 1,5 Volt
  • Altezza: 42 mm / 1,65 pollici
  • Iscritti / Unbuffered: Unbuffered
  • Controllo degli errori: Non-ECC
  • Tipo: 240-pin DIMM
  • Garanzia: Vita

Prediligo scambio a mano, ma accetto anche spedizione esclusa (7€) con corriere espresso

682d101f732cf2423022b01fcc000fa7_big.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By TimNeumann
      MB: Asus X99 A-II
      RAM: G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-32GVK (3200MHz, 4x 16GB DIMMs, so Total 64GB) in quad-channel configuration.
      CPU: i7 6800k @4.0Ghz
      GPUs: GTX 1080 Ti and GTX 1060 3GB
      (each one a monitor, because I can't get DVI to run parallel with DP on the 1080Ti, and my second monitor only has DVI/VGA)
      OS: High Sierra 10.13.2 (17C88) / Clover revision: 4392
       
      Hello everybody,
      I occasionally have system crashes and suspect that it is related to RAM. However, this RAM is completely new, and a run with MemTest86+ from the USB stick showed no errors. However, if I use Memtest on MacOS, I get a bunch of error messages, but sometimes none (I restart the computer between tests).  
      As I just discovered, my RAM is not on the recommended vendor list of my motherboard, nor is it on the manufacturer side of the RAM. I have read several times that the RAM may not have been tested by the manufacturer on this platform. Not a single X99 motherboard is listed for this RAM.
      So I also suspect that my RAM is not compatible.
      But if that were the case, how could it sometimes work completely error-free?
       
      During RAM tests in summer 2017 (a slightly different setup, 4x8GB but still G.Skill Ripjaws V) I had no errors at Memtest under MacOS, if I remember correctly. At that time it ran under Sierra 10.12.6. AptioMemoryFix.efi could also cause problems.
      I am appreciative for any help!
       
      Here is an excerpt from a faulty test.
      It is noticeable that it is always the same address during the test, but a different one after each test.
      Memtest version 4.22 (64-bit) Copyright (C) 2004 Charles Cazabon Copyright (C) 2004-2008 Tony Scaminaci (Macintosh port) Licensed under the GNU General Public License version 2 only Mac OS X 10.13.2 (17C88) running in multiuser mode Memory Page Size: 4096 System has 12 Intel core(s) with SSE Requested memory: 57232MB (60012990464 bytes) Available memory: 57232MB (60012990464 bytes) Allocated memory: 57232MB (60012990464 bytes) at local address 0x00000001033e1000 Attempting memory lock... locked successfully Partitioning memory into 2 comparison buffers... Buffer A: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000001033e1000 Buffer B: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000007ffc4d800 Running 1 test sequence... (CTRL-C to quit) Test sequence 1 of 1: Running tests on full 57232MB region... Stuck Address : ok Linear PRN : testing 7 of 16 FAILURE! Data mismatch at local address 0x0000000e88133d30 Expected Data: 0xc4c340079ac9a645, Actual Data: 0xc4c3400788468846 Running comparison tests using 28616MB buffers... Random Value : ok Compare XOR : ok Compare SUB : ok Compare MUL : ok Compare DIV : ok Compare OR : ok Compare AND : ok Sequential Increment: ok Solid Bits : ok Block Sequential : testing 80 of 256 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x4f4f4f4f4f4f4f4f, BUFB Data: 0x4f4f4f4f88468846 Checkerboard : testing 3 of 64 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x5555555555555555, BUFB Data: 0x5555555588468846 Bit Spread : testing 1 of 128 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000005, BUFB Data: 0x0000000088468846 Bit Flip : testing 74 of 512 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000200, BUFB Data: 0x0000000088468846 Walking Ones : testing 40 of 128 Clover Files attached
      config.plist
      drivers64UEFI.zip
      kexts.zip
      ACPI.zip
    • By deejaystage
      Hola chicos!
      Mi sistema sólo muestra 7 mb de vram y no tengo aceleración en mi gráfica. He probado infinidad de remedios pero no he encontrado la solución.
       
      ¿Alguien podría ayudarme?
       
      Gracias por adelantado
    • By Dan ZG
      Anyone have any idea why I can see my my full 16GB RAM (4x4) in BIOS but OSX only shows 12?
      And 16 TB "wired" .. ha ..
       
      Mobo = Gigabyte X58A-UD3R (FH)
       


    • By animani
      Hi guys,

      I've tried adding the ram slots in Clover and I get 48GB but using 40% of the ram without doing anything in my computer. It reports as "wired" mostly. 

      If I remove them from config.plist and add trust it detects 32GB and no ram usage after restarting.

      Any help would be appreciated.
       
      Update:
       
      Bios update to the latest version solved my problem.
    • By WeBeRiO
      Saludos a todos:

      He montado una nueva configuración (ver mi firma) pero hay un detalle que me llama la atención.

      Cuando miras en Acerca de este Mac, aparece la velocidad del procesador original y no a la que realmente va, me refiero si tiene OC no lo muestra.

      Al igual que la RAM, con el XMP activado a Profile=1 en Bios se sube de 2133 a 3200 pero no sale reflejado ahí.

      Mi duda es si con Clover se puede hacer esto posible, gracias.-
×