Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
bombic

Alcuni problemi post installazione su Gigabyte z77x-ud5h

6 posts in this topic

Recommended Posts

ho installato mountain lion su questa scheda madre e l'installazione va benissimo. al riavvio riscontro alcuni problemi:

 

1) se provo a spegnere il pc, si spegne ma dopo 2-4 secondi si riaccende da solo

 

2) quando faccio partire il pc il boot non parte

 

come posso risolvere?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao,

per il punto 1 prova ad installare EvOreboot.

Il punto 2 non l'ho capito... forse non parte la modalità grafica del bootloader?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×