Jump to content
kukems

Very strange mouse behavior

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hi!

I have very strange and annoying issue. My mouse hoover doesn't work, ie. I hoover over links or other active objects and pointer doesn't change. Its very annoying in many applications as clicks are also misbehaving for that reason (have to click - hold and move mouse for tooltips). Did anyone before have such problem ?

 

I had hacked mac on the same hardware before but there was no such issue. But also I had upgraded from Snow Leopard now I'm on Lion from scratch (ssd failure). My hardware spec is as follows:

 

Intel i5-2500k, Asus P8-Z68-V LX, GeForce GTS 250.

 

Please help :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Ok so interestingly enough this thingy has gone after getting ntfs-3g. But after restart it started to behave strange again (ie. no dock magnify effect). But after minute or so again went out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

download app Onix and make a full maintenance, this can be a problem with caches or permissions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I did clearings and fixings but issue still pops, preferably I'd just keep machine running but now after restart its back and doesn't want to go away :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×