Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
kdogsky

Help getting QE/CI with Zotac 550 Ti in 10.8

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hello Community! I currently have a Zotac 550 Ti installed on a ASRock Extreme4 P67. I have been unable to get graphics acceleration with the following: changing id in NVDAGF100Hal.kext, adding DSDT for motherboard, adding Geoforce.kext, patching GeForceGLDriver.bundle, and using ##### Femni Patches. None of these have worked at all and create no difference. In OSX I cant change the resolution too.

 

Is their any other method I can use to fix these problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

As a follow up: The 1080i resolution on the screen appears overstretched even without overscan and also had sort of a flash to it and I am using an HDMI connection to a 1080i TV. Solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×