Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
kranjo

HELP! pls HP ProoBook 4720s ATI Radeon 6370m QE/CI

1 post in this topic

Recommended Posts

I did clean install of iATKOS L2. After installation, graphic card works with native resolution (1600x900) but no QE/CI. When I try to make it work with this (http://www.osx86.net/view/3347-radeo...ull_qe-ci.html) method (extracted correct EDID and added it to DisplayProductID-717) the best i can get is the distorted image on internal display when started with -x argument and with GraphicsEnabler=No. I tried to to add correct resolution with resX using hdmi, but with no luck.

 

When I try to boot with GraphicsEnabler=Yes option I get stuck on bootloader.

When I boot with -v GraphicsEnabler=No, i get stuck on DSMOS has arrived.

 

If anyone has any idea how to fix this, I would be grateful.

 

Tomislav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×