Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
smurfy76

Hackintosh Gods HELP!

3 posts in this topic

Recommended Posts

Ok so heres the issue. I have Snow leopard installed and everything is working perfect hardware wise. Intternet video sound everything else but one thing. Except for apple installed programs and firefox everything is crashing. Heres the crash report from skyp but others are crashing also.

 

 

Process: Skype [153]

Path: /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype

Identifier: com.skype.skype

Version: ??? (???)

Code Type: X86 (Native)

Parent Process: launchd [115]

 

Date/Time: 2013-01-20 19:50:45.897 -0500

OS Version: Mac OS X 10.6.8 (10K549)

Report Version: 6

 

Interval Since Last Report: 119206 sec

Crashes Since Last Report: 55

Per-App Crashes Since Last Report: 19

Anonymous UUID: 03136EF1-C96D-4E8A-BBF3-2681AD329E96

 

Exception Type: EXC_BAD_INSTRUCTION (SIGILL)

Exception Codes: 0x0000000000000001, 0x0000000000000000

Crashed Thread: 0

 

Thread 0 Crashed:

0 dyld 0x8fe2b7bf _sysenter_trap + 3

1 dyld 0x8fe2d5ea mach_init + 47

2 dyld 0x8fe01766 dyldbootstrap::start(macho_header const*, int, char const**, long) + 448

3 dyld 0x8fe01057 _dyld_start + 39

 

Thread 0 crashed with X86 Thread State (32-bit):

eax: 0xffffffe4 ebx: 0x8fe2d4ac ecx: 0xbffffacc edx: 0x8fe2dcf2

edi: 0x00000000 esi: 0x00000000 ebp: 0xbffffb18 esp: 0xbffffacc

ss: 0x0000001f efl: 0x00010282 eip: 0x8fe2b7bf cs: 0x00000017

ds: 0x0000001f es: 0x0000001f fs: 0x00000000 gs: 0x00000000

cr2: 0x8fe2b7bc

 

Binary Images:

0x8fe00000 - 0x8fe4163b dyld 132.1 (???) <4CDE4F04-0DD6-224E-ACE5-3C06E169A801> /usr/lib/dyld

 

Model: Macmini2,1, BootROM MM21.009A.B00, 4 processors, 3.21 GHz, 10 GB, SMC 1.30f3

Graphics: eVGA GeForce GTS 250, eVGA GeForce GTS 250, PCIe, 1024 MB

Memory Module: global_name

Network Service: Ethernet Adaptor (en0), Ethernet, en0

PCI Card: eVGA GeForce GTS 250, sppci_displaycontroller, Slot-1

Serial ATA Device: WDC WD10EAVS-00D7B1, 931.51 GB

Serial ATA Device: WDC WD5000AAKS-22A7B0, 465.76 GB

Serial ATA Device: WDC WD2500JS-60NCB1, 232.89 GB

Parallel ATA Device: HL-DT-ST DVDRAM GH24LS50

Parallel ATA Device: GB0160EAPRR, 149.05 GB

USB Device: Logitech Camera, 0x046d (Logitech Inc.), 0x081b, 0x52500000 / 3

USB Device: Keyboard Hub, 0x05ac (Apple Inc.), 0x1006, 0x52200000 / 2

USB Device: Apple Keyboard, 0x05ac (Apple Inc.), 0x0220, 0x52220000 / 4

USB Device: Microsoft 3-Button Mouse with IntelliEye™, 0x045e (Microsoft Corporation), 0x0040, 0x12400000 / 2

USB Device: USB Receiver, 0x046d (Logitech Inc.), 0xc52b, 0x13300000 / 2

 

I have tried forcing it into 64 bit but no luck. I have used the legacy kernel and also -force64 so idk if that is the issue. I honestly do not know why it is crashing everything so i hope someone can help.

 

One last note. So i know u are supposed to change the drives to asci but i left it on ide not thinking and it installed wthout a issue. is that normal using nawcom and vanilla SL ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

guess your problem is a bit further

 

.....im guessing u used AzaliaAudio.kext to fix your Audio .....skype dont like that since it cant find a Line IN device ..thats why it crashes

 

try use latest VoodooHDA should fix that ... (but delete the other audio kext before)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×