Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Ennesimo problema Boot

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao a tutti!!

spero che sia la sezione giusta per descrivere il mio problema..

Ho installato da poco tempo il Lion 10.7.2 L2 iAtkos su un disco fisso mentre su un altro hard disk ho messo Windows 7.

Il problema è che non riesco a creare un doppio boot quando accendo il computer.

Ho scaricato e installato il Chameleon 2.2svn-r2168 ma quando riavvio il pc c'è un trattino che lampeggia e non carica più niente.

Se metto dentro il cd di installazione del lion automaticamente parte il boot mentre se lo tolgo non parte.

Che devo fare? Ora come ora per andare o su Winzozz o sul Lion devo avere per forza il cd di iAtkos!!


Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.