Jump to content
valentoni

Portatil Asus A52F se puede?

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hola buenas! Tengo un asus A52f-EX1007V

 

Intente instalar el iAtkos L2 pero no me arrancaba, se quedaba colgado...

 

Ahora estoy intentado desde vmware hacer un USB con el Lion para ver si asi es posible que funcione siguiendo una guia, pero aun no he conseguido hacerlo (me da problemas a la hora de hacer el usb)

 

Antes de seguir liado... es problema de mi portatil que no es compatible??

 

Lo que se que tiene...

 

Core i3

Placa Intel HM55 Express

Grafica Intel HD

 

No se que mas necesito saber... Es problema de compatibilidad?

 

Algún consejo para poder poner Lion? O me ira mejor Snow Leopard?

 

Gracias!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hola herman@, esa gráfica integrada en el micro intel HD no va, es 100% incompatible con OS X, nada de resolución nativa, ni aceleración gráfica... porque no existen drivers ni existrirán! Lo siento. Ahora, si te conformas con el modo VGA puedes instalar desde USB básicamente siguiendo cualquier guía a la fecha. Saludos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osea... funcionar funcionaria, pero a una resolución baja y sin HD? o ni eso?

 

Vaya... :( si solo lo quería por probar un par de programas como el imovie... :( jeje

 

Bueno si no otra vez sera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By SepehrM
      I'm trying to install High Sierra 10.13.3 on an ASUS N552VW laptop, and I get stuck after this message:
      "could not recover SATA HDD after 5 attempts, terminating" 
      And some other warnings afterwards.
      Specs:
      CPU: Intel Skylake 6700HQ 2.6GHz
      RAM: 16GB DDR4
      2TB HDD + 128GB SSD
      GPU: Intel HD Graphics 530 + Nvidia GTX960m
      I'm installing using a 16GB USB3 flash drive on one of HDD volumes (UEFI Mode)
       
      I uploaded the verbose log and clover config.plist
      config-new.plist

    • By JRevenge
      Ciao ragazzi,
      alla fine sono riuscito a risolvere il problema che riscontravo qualche mese fa, dopo l'ottima EFI sistemata da @gengik84 e l'ho risolto rimuovendo dart=0 che creava kernel panic e problemi quando la batteria scendeva sotto ad un livello di batteria basso. Adesso il sistema non crea più problemi di kernel panic, ma volevo chiedervi se allo stato attuale secondo voi c'è qualcos'altro da ottimizzare.
       
      Vi allego la EFI.
       
      Grazie anticipatamente.
      CLOVER.zip
    • By TheAngryYeti
      So after a gazillion tries with High Sierra, i gave up and decided to try Mojave. I had nothing to lose, afterall.
       
      I started from scratch. I reformatted my thumb drive. Made it bootable from the Mojave [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. Booted with it. Selected my language. It installed a little bit. Rebooted. I Booted from the SSD. Installed a bit more. Rebooted. I Booted from the SSD again and it finished the installation.
       
      I went through the basic setup and got to the desktop. I ran [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and selected my options and "built" it.
       
      Thinking i was a-ok, i decided to reboot, just to make sure all was well.
       
      After about 1min, i lose display.
       
      I thought i had messed something up in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], so i decided to go back to my mac mini, redo the thumb drive all over again.
       
      I go to boot from the thumb drive and when i get to the language selection screen, i lose all USB usage, so i cant even get in to wipe the SSD and start over. So, Mojave is still on the SSD, but i cant get to it because i lose display.
       
      Im attaching a screenshot of Verbose mode right before i lose display.
       
      I would greatly appreciate any help to get back into it or at least help getting it re-installed!!
       
      -Sin

    • By TheAngryYeti
      First, my build:
       
      Asus ROG Strix H370-I mobo
      i5 8400 cpu
      32gb ddr 4 2133
      1tb samsung evo 860 ssd
       
      Ive finally gotten to the point where the installation of HS loads to the language selection screen, but then i lose all usage of every USB port.
       
      Im at a loss of what to do from here.
       
      According to others, i have the proper files in the kexts/other folder as well as the drivers64UEFI folder.
       
      Does anyone have any suggestions as to what i can do? Im getting kinda desperate as ive been at it for a week now and this is as far as ive gotten.
       
      -Sin
       
       
    • By TheAngryYeti
      So I FINALLY got my High Sierra thumb drive to boot and once I got to the language selection screen, I noticed I lost all connectivity to my keyboard and mouse.
       
      i tried plugging in both into all of my USB ports (2.0, 3.0, 3.1) to no avail.
       
      i made sure I had the latest USBInject kext and XHCI-Unsupported kext in the Other folder.
       
      i also noticed whilst troubleshooting, the thumb drive will ONLY boot using Verbose and plugged into one of the 2 3.1 ports.
       
      does anyone have ANY suggestions?? I’ve been struggling for a week now on this!!
       
      thanks in advance
       
      -Sin
       
      Build: Asus ROG Strix H370-I, i5 8400, 32Gb ddr 4 2133, 1Tb Samsung EVO 860 ssd
×