Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Toshiba Satellite L755 GT525m

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi All,


I have successfully installed SL 10.6.8 on y AMD Phenom 960T and working excellently.


Also have installed SL 10.6.8 on my Toshiba Satellite L755 which an i5 2430m with 1 Gb dedicated GT525m, I am not sure if the card is working properly as in System profiler it shows as an "Unknown Chip" with only 512MB RAM, but the resolution is showing as 1366x768 and that is the max of my Laptop. I have tried ###### 3.1 and also 4.6 but after installing these my resolution turns down to 1024x768 and system profiler shows as a GT525m with 1 GB RAM, there are a few kexts in S/L/E like NVHal100.


I also have ML 10.8 Retail but I am wondering if it would support the laptop as the first time I installed ML 10.8 I kept getting "still waiting for root device" so I had to use the kernel flags "UseKernelCache=No" which booted the system.



Any one who has had luck in getting the gt525m working fully in SL 10.6.8 please do let me know.



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.