Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Trying to Install iAtkos L2 in VirtualBox with Nvidia Optimus Problem (I Think)

1 post in this topic

Recommended Posts

So I just got a new laptop (Maingear ex-l 15) and I'm trying to install iAtkos L2 in VirtualBox. I can boot the DVD fine but right after you enter the boot flags, it turns into a black screen. Similarly, if I try to boot it withotu any bootflags, it just hangs at the Apple logo with no spinning circle. I'm a bit baffled, but I have a feeing it has to do with the Optimus technology. I feel this way because the same exact thing happens why I physically boot my computer with the DVD. Any ideas? BTW I have a Intel HD Graphics 4000 chipset that's Optimus'd to a Nvidia GTX 670m. The processor is an Intel Core i5 3320m clocked at 2.6ghz. 8gb of RAM.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.