Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
starobrno1

Asus P6T SE

3 posts in this topic

Recommended Posts

Mountain lion works just use one of the USB thumb drive methods and your good to go.

 

If you have the Sapphire HD 5750 1Gb GDDR5 it will work if you edit the plists for the AMDRadeonAccelerator.kext and the ATIController.kext.

 

Enter the ID for this card 0x68be1002 in both plists. The GPU on this videocard is Juniper. Edit under where it say Juniper in the AMDRadeonAccelerator.kext

 

To get the displayport to work in order to get three displays you need an active dipslayport to dvi adapter.

 

In Extra you need DSDT.aml and org.chameleon.Boot.plist SMBios.plist for Mac Pro mid 2010.

 

In Extra/Extensions only fakesmc.kext.

 

For network use the RealtekKRTL81xx-0_0_90.pkg

 

To speed up the boot time use AppleAHCIPort.kext and IOAHCIFamily.kext from Lion

 

I attached the files

 

Use the latest Chameleon and kextutility

ML files.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,


 


Firstly, thanks for all the info already posted.


 


Secondly, I have been trying to get (myHack) to work, so far I have installed and got everything running. Thanks to the .kexts provided above. However, I'm still having a problem with my ethernet connection regarding network setup, I understand this also affects my ability to logo into my iTunes/app store.... etc.


 


The research I've done points to SMBois setting, something to do with the hacked pc being registered as a proper mac when connecting over the net? (pleasecorrect me at any time if I'm not saying the right thing).


 


Can someone please give me a bit of advice or a point in the right direction, many thanks in advance for any help.


 


My setup: (Know any REAL mac like this?)


 


Asus P6T SE


i7 920 


GeForce® GTX 560 Gainward


14GB Ram


60 SSD


2T HHD


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×