Jump to content
InsanelyMac Forum
zzzzMac

Video Playback Issues

Recommended Posts

Greetings,

 

I am running Lion on a Sandy Bridge system with Asus mobo. I used ###### for the installation.

 

Pretty much the only issue I have been experincing is practically all non-quicktime video playback (youtube, vimeo, facebook, etc) pauses after it plays for about 9 seconds. I can manually start the video again by dragging the current time bar to around the same time, then it plays for about another 9 seconds.

 

I haven't bothered setting up sound on the system. I beleive it is ACL887. I wonder if that is related? I don't really need sound on this machine (guess it would be nice though), but I would like the ability to play video.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • MaLd0n i created my hackintosh but at pci device not show up all device, can help me to makae DSDT   My hackintosh specification: ASUS Z270 MAXIMUS IX CODE BIOS 1301 Core i5 7600K overclock 4.8Ghz Memory 16GB AMD RADEON RX 560 Use pci card broadcom wifi & bluetooth   DSDT and clover compile RunMe.app    
    • Cool! Do you have a link? Googled and didn't see anything yet.   Never mind... you're quick! I just noticed you updated it on the 1st page THANKS!!!!!!
    • I resolved the problem. Just set this coding in your config.plist:   "
      <key>KextsToPatch</key>
              <array>
                  <dict>
                      <key>Comment</key>
                      <string>USB 10.13.4+ by PMHeart</string>
                      <key>Disabled</key>
                      <false/>
                      <key>Find</key>
                      <data>
                      g32UDw+DlwQAAA==
                      </data>
                      <key>InfoPlistPatch</key>
                      <false/>
                      <key>MatchOS</key>
                      <string>10.13.x</string>
                      <key>Name</key>
                      <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
                      <key>Replace</key>
                      <data>
                      g32UD5CQkJCQkA==
                      </data>
                  </dict>
              </array>     "
    • New Web Driver - 387.10.10.10.30.107 for 10.13.4 build 17E202
    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.


×