Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Shane 2

Marvell Yukon network

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have successfully installed GM on my PC with myHack 3.1.2, and load the appropriate kexts for my Marvell Yukon 88E8001 (PCI x1). I loaded the one intended for Lion.

Here's the problem, I can see the card recognized appropriately in System Profiler/Ethernet, but not in System Profiler/PCI Card. What's more, I can't add the card as an interface in System Preferences, which makes it unusable. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't show up in PCI cards section because it's recognized as a built-in device. In the System Preferences, select "Ethernet" interface.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×