Jump to content

HELP kext problem


cuzzo94
 Share

6 posts in this topic

Recommended Posts

i've (FINALLY!!) managed to install osx snow leopard on my asus x52jr laptop (hazard) , i booted simply adding busratio=17 -v , but when i tr yed to install ati 5470 kext and my atheros wifi card kexts, at the next reboot i got kernel panic, the only way to boot is using -x too, but it's not a good way to start it, i think it doesn't load drivers. any way to solve this problem?

how can i uninstall the kexts i installed?

Thank you, i hope to get this to work one day LOL i lost the count of the number of attempts XD

Link to comment
Share on other sites

The kext should be in System/Library/Extensions. Right click on the kext that you want to remove, and from the pull down menu, select "move to trash." You will have to authenticate by typing in your password and it will be moved to the trash. That is all there is to it.

Link to comment
Share on other sites

ok thank you. now i tryed to install the same kexts bus this time without editing the Com.Apple.Boot.plist and i noticed that it doesn't have kernel panic, but the drivers look like aren't working, i can use just 1024x768 like before...l

Link to comment
Share on other sites

well i've managed to install correctly grafic card kext, it boots with graficenabler setted on yes, but it recognizes internal and external screen as one , and the resolutions are all wrong. they are no 16/9 so i can't see correctly on any of the displays (1 vga and one internal).

aby idea? on osx86 they say that kexts are fully working

Link to comment
Share on other sites

well, those are the kexts i used! but when i set graphicenables on yes i get kernel panic at reboot, and if i don't get it it doesn'0t work properly. the resolutions aren't 16:9 (i need 1920*1080 but i have 1920*1200 for external screen), and the 2 screens are recognized as one, i can't use only one

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...