Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Shaunino

NTFS Disk(s)

7 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, i installed ML on my pc (in my signature). Everithing working fine, except the ntfs disk (1 ssd with windows 7 and 1 tb for data). The disk is not mounted in desktop or in finder. No see and apparently i can't do nothing.

In lion 10.7.3 with paragon ntfs, disk work without problems.

Any ideas?

 

 

Sorry in advance for my english.

Share this post


Link to post
Share on other sites

/dev/disk0

#: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER

0: GUID_partition_scheme *160.0 GB disk0

1: EFI 209.7 MB disk0s1

2: Apple_HFS TM 159.7 GB disk0s2

/dev/disk1

#: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER

0: GUID_partition_scheme *320.1 GB disk1

1: EFI 209.7 MB disk1s1

2: Apple_HFS ML 319.7 GB disk1s2

 

I have 4 disk in the hack. 2 for mac osx (ML and Time Machine) and 2 formatted ntfs (1 Windows and 1 data)

I think diskutil list see only the two for osx, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are all your drives plugged into the same drive controller?

 

Some motherboards have more than one, if the drive is plugged into a secondary drive controller it might be invisible because there is no driver loaded for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are all your drives plugged into the same drive controller?

 

Some motherboards have more than one, if the drive is plugged into a secondary drive controller it might be invisible because there is no driver loaded for it.

 

Could have sworn I said this Prob forgot to press post xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, i plug the drive in sata 2 controller (with others 2 drive for mac) and work w/o problem. Strange thing, anyway, in Lion it works in other controller: Sata3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing with me its odd. I can plug my Hackintosh drive into my JMicron sats controller it boots, how ever if I place it into intel it doesn't xD. But my drives must be plugged into the Intel Sata controller to work.... Just a weird bug for me lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×