Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
jnxjn

[Problem] Sound cuts off, video still plays

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi guys,

I have 10.7.1 working on my laptop but i have an issue with sound that legit mac users also have come and I've searched mac forums and no fixes have worked for me, so I decided to come here and see if you hackintosh guys have also had this problem and fixed it.

 

Anyways on my browsers, when I watch a video, the sound cuts off during it, but the video continues playing so this is definitely a sound issue. This also happens with logic pro, so this problem is a huge pain in the arse for me.

The system sound works though even when the video's sound isn't working, like i can adjust the volume and it makes that volume increase or decrease noise.

I can get the sound working again for watching videos online by closing and reopening the browser, but then that's only temporary and it does it again within minutes.

 

Any possible fixes you guys can think of?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. may be related to flash player.

i can't find way to fix it.

So you go to System Preferences -> Sound -> Output -> select another device for sound out then select your first device back. Sound will work again.

(temporary solution)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×