Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Nostrodamus

Nvidia Geforce GT 220 512mb

1 post in this topic

Recommended Posts

Bom dia

 

Depois de muito batalhar com esta placa venho solicitar a vossa ajuda.

 

Tenho instalado o Lion já actualizado para a versão 10.7.3 tudo funciona na perfeição pelo menos assim parece, a grafica é que está a dar cabo de mim.

 

O sistema detecta automaticamente a grafica não precisei de fazer nada tenho todas as resoluções e inclusive consigo jogar o xadrez tenho a barra translucida consigo correr o dvd player e no opengl obtenho um bom desempenho nos testes, não coloquei nenhuma kext bastou GraphicsEnabler=yes.

 

O unico problema é que não consigo ver as fotos que tiro com uma Nikon D3100, testei tanto em jpg como nef/raw (Formato Nikon) já instalei o próprio programa da maquina e continua sempre a dar artefactos deixo algumas fotos que tirei dos mesmos

 

 

img20120228080422.th.jpg

img20120228080407.th.jpg

img20120228080350.th.jpg

img20120228014618.th.jpg

img20120228014436.th.jpg

img20120228014356.th.jpg

img20120228080445.th.jpg

img20120228080439.th.jpg

 

Igualmente em vídeos gravados na maquina em 1080p 30fps no formato mov /quick time tambem não os consigo ver abre oiço o som mas a imagem fica parada.

 

Agora pergunto será gráfica fraca (não acredito pois em pc´s mais fracos com windows corre bem )??Será problema no dsdt (tirei da base de dados) adicionando o string poderá resolver o problema???

 

Aproveito para deixar o link de uma dessas fotos que me dá problem podem tirar á vontade não contem virús

 

 

h**p://www.sendspace.com/file/4o56p3

 

 

Peço desculpa por tanta pergunta mas so me falta mesmo isso para o meu hackintosh correr em condições.

 

Abraço

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×