Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
BengaliPrince

How to install Mountain Lion on my New built PC

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hiya,

 

I built a new computer yesterday on my own from scratch. This was also my first time building a computer.

 

Motherboard Name Asus P5G41T-M LX Plus

Ram: Corsair XMS3 8GB 1333MHZ DDR3

CPU: Intel Core2Quad 8200

 

 

I currently have Windows7 Installed

 

zaplM4.png

---------

 

1ayjGs.png

 

 

Is it possible to Install Mountain Lion on my Hard Drive? I would prefer not to Wipe my C: since it has Windows 7 on it.

 

I can make a new partition if necessary.

 

Whoops. Just realized this was the wrong section. Can a Mod delete this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just responded to your Lion thread lol. :D

 

I would not use Mountain Lion yet. It is a developer preview and the gurus are still figuring it out (in other words, it's not an OS for noobs ;)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good point robla, I also wish more people would search; however, notice the date of this thread. :P Already expired, if you will.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hello MaLd0n,   Could you please make DSDT edits for my new Skylake desktop Lenovo M910t    RunMe files: https://www96.zippyshare.com/v/5bgqAiga/file.html
        Thank you very much in advance!
    • Have you tried adjusting the Khz in midi pref pane or editing the info plist to suit your needs. that sometimes corrects weird noise behavior.
    • Hello Mald0n:

      Nice to meet you, I have created a post about my problem on High Sierra before and I was redirected to this guide by Allan.

      As mentioned in the post, I was not able to get pass the login screen at initial boot and the system could not shutdown occasionally.

      However I solve the high temperature problem when I replace the clover folder you provide on first post, currently the cpu temperature is around 5x-6x'c after 10 mins up time.

      Attached is the clover folder, ioreg as well as the send me app, thanks for your help!

      p.s. I notice that your clover boot efi is a old traditional grey apple boot logo, Is there a version of modern dark and white logo one that I could replace with? Thank you!

      https://www.insanelymac.com/forum/topic/333867-cant-get-pass-2nd-stage-boot-logo-on-initial-boot-and-high-temperature/   My system:
      Gigabyte GA-X48-DQ6
      Core 2 Extreme QX9650 C0
      4 x Kingston DDR2 800ghz Ram
      Galaxy GTX460 1GB
      120GB SSD Leven JS500120C, high Sierra installed
      250GB seagate ST3250310AS
      250GB WDC WD2500JS-08NCB1
      File: https://drive.google.com/file/d/1_k3_jxvzGaLfDzin0zSAUT5ml16Hq15c/view?usp=sharing      
    •   Still garbled sound in earphone. The speaker is loud as previous. louder than 2.9.1   
    • Up for https://sourceforge.net/p/cloverefiboot/wiki,


×