Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
hyperblood

Problem on Lion and SL installation!

Recommended Posts

Hi guys! I tried to install Snow Leopard first then Lion and i still got the same problem...no problem until the installation.

Usually no errors on boot...format the partition select the kext and then wait to install....BUT at the middle of the installation laptop just reboot with no warning, no nothing...i tried iAtkos s3 v2 and iAtkos L2 and i have the same problem...but i said to myself that i would not give up so as a last measure i ask for your advice.

So i do not need any flags, it just boot smoothly...until the installation.

Here is my specs:

Dell Inspiron N5010

Last bios update

http://imageshack.us.../198/cpuvo.jpg/

http://imageshack.us...s/208/gpuc.jpg/

http://imageshack.us...13/motherg.jpg/

 

Any advice...???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

boot in verbose.see whats causing you the trouble or you could post it here.if you are using distros then dont install all the kexts at a go.install with minimal settings.

 

installing with a distro doesn't ensure that its gonna run on any pc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×