Jump to content
POMATu

I cant boot without iBoot

6 posts in this topic

Recommended Posts

I installed retail osx. Here http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/ibo...ac-os-x-on.html

is written that after install I can use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], and then boot mac without [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. Firstly I didnt knew about [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], and installed chameleon package. With chameleon I had panic. When I install [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with easybootinstall, it just hangs on PCI devices in output. [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] works everytime.

 

How to boot from hdd without [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with fake smbbios.plist?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I tried using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.7.3, and 3.8.0.

 

in -v mode I am stuck at pci configuration begin message. Everybody has this problem in 10.6.8, but I has this in 10.6.6. Solution for 10.6.8 to enable kext in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] dont helps.

 

I found boot file in /. What should I do with it?

Thanks.

 

boot.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

-use MYHack Installer 1.4 instead ,its better than [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] in some ways and it works in everytime.

>if something went wrong after this ,it would be better to use "-x -v" and post a screen shot so we can help u more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Which versions of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] is?

 

For [PCI config Begin], did you try this?

http://www.kexts.com/view/1417-appleacpipl...opcifamily.html

 

...or this

http://prasys.info/legacy_kexts_by_nawcom.zip

 

The both worked for me on Lion installation.

The loading will still stop on "[PCI Configuration Begin]" but after few times the system should nevertheless start.

 

Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×