Jump to content
InsanelyMac Forum
K.M.S

Gigabyte GA-G41M-Combo Complete and Working!

Recommended Posts

Hi to all you insane Macers,

 

I own this old mobo GA-G41M-Combo

 

4GB Corsair DDR3 ram

Intel Quad Core Q8300 CPU

1TB hitachi HDD

1GB Nvidia Geforce N210 Graphic Card

 

I started installation with leopard retail DVD but did'n succeed due to kernel panics and then tried iAtkos V3 DVD and... viola!!!! works out of the box!!!

 

Some notes..

 

Network: working with athros kext

Sound: Only stereo out with appleziliacodec kext. (Need help for this) its VIA VT1708s

Graphics: working like a charm!! even dual screen!! no need any patching!! just customize it to enable nvidia graphics

 

HELP!

need to activate 5.1 audio on via vt1708s did so much but faild.

 

Overall its 7/10 rated installation.

 

replay if you need any drivers or support. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hi i am using a gigabyte g41m combo board. 

 

My audio device is via. i have installed iatkos s3 v2 successfully but audio and LAN does not work.

 

So plz tell me how do i install both of them.

 

I read ur post. you have successfully installed them.

 

so plz guide me step wise and also attach required drivers.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×