Jump to content

"Still waiting on root device" error


colnthefox
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello,

 

I know this topic is well documented but so far I haven't found anything that works and I've had this issue for days now.

 

I have a dual booted hard drive with my Snow Leopard as my primary partition. It was all working perfectly until I installed Windows XP on the secondary partition which meant when I booted up, the computer would automatically log in to this OS. I installed Chameleon 2.0 RC5 and made my OSX partition active once more but any time I boot up the computer, it hangs on the Apple screen. Any time I use -v it says "Still waiting on root device".

 

Oddly, if I boot up from my iAtkos disk, click f8 to go to start up options and boot up the partition using -v, it works totally fine.

 

Also, I've noticed that the secondary partition has Chameleon 4 installed when I make it active while the drive I want to make my primary drive is Chameleon 5. When I make the Chameleon 4 drive active, I can log into my main OSX drive in verbose mode.

 

Any help would be much appreciated.

Colin

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...