Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
hbt15

ATV can't see network with new modem/router

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi All,

 

Strange issue with ATV. Never happened before.

 

My old modem/router died so i bought a new one. 2 iphones and ipad and a laptop all connect to the new modem better than ever. My AppleTV however just can not connect or even see the new modem at all.

 

I can't for the life of me figure out why. Both modems were on factory settings so unless there's something on the new modem blocking the ATV then i'm lost.

 

I thought maybe it was the wireless security level but even with no security at all it still can't see the network. Ethernet doesn't work either.

 

Old modem - Billion 7300GRA

New modem - Billion 7800N

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×