Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
iceman77

countless reboot request

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all.

I hope to be in the right sub forum.

I'm trying to install a 10.4.6 on vmware.

I followed all the guides I found on this forum. I created the virtual machine, booted with the dvd, and went through all the installation.

Finally I had the b0 error and fixed with fdisk.

Now the system boot from the virtual hd as expected, then appears "loading darwin/x86" and then shows me a grey screen with

"you need to restart your computer. hold down the power button for several seconds or press the restart button".

but when I restart the virtual machine the story is always the same....

what's the problem?

help please!

thnx in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×