Jump to content

Getting ethernet to work on my hackintosh?


MisterCapone
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

HI, i just finished installing ipc 10.5.6 next to windows 7 and it works great except for a few issues.

 

1. Ethernet doesn't work (obviously)

2. sound doesn't work

3. the windows leave trails when they move

 

My motherboard is an Nvidia geforce 6150se, my processor is an amd athlon 64 bit (the hackintosh distro is 32 bit) running at 1.8ghz, and i have two gigs of ram.

 

if you want to look up the specs yourself here's the link.

http://www.emachines.com/products/products...rod=EL1331G-01w

i know it's cheap but i wouldn't be using hackintosh if i could afford a real mac.

Link to comment
Share on other sites

Sorry to say but Nvidia GeForce 6150 is a GRAPHICS PROCESSOR, not your motherboard. it's an onboard graphics. Try experimenting with R1000.kext (realtek driver)... if not, then try the E1000.kext

 

Is this a kext that i install in the customize area of the installation or do i download it?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...