Jump to content

Graphics card?


splosh2604
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys.. Ive just put mac osx 10.6.3 on my pc. Here is my spec:

 

Intel Duel core 2.0 Ghz CPU

 

4 GB Ram

 

500GB Hard Drive

 

Nvidea GTX 260 Graphics card..

 

Now what i want to know is how i can get my graphics card fully working....

For example, i cant make the main bar at the top transparent.. and it says that there are some things i cant do, because of the graphics.

 

I dont really know how to install drivers... so if you could help, please do.

 

Thanks, Josh.

Link to comment
Share on other sites

search for GTX260 EFI strings.

 

If you used iAtkos to install your SL, there's an EFI string section in the VGA drivers area.

 

i dont want to sound like a noob, but where is the VGA drivers area?

 

thanks.

 

search for GTX260 EFI strings.

 

If you used iAtkos to install your SL, there's an EFI string section in the VGA drivers area.

 

ahh okay. I found this guide, but i dont understand it really. could you put it into lame mans terms? im not sure if this is the right one though?

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=183349

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Hey guys.. Ive just put mac osx 10.6.3 on my pc. Here is my spec:

 

Intel Duel core 2.0 Ghz CPU

 

4 GB Ram

 

500GB Hard Drive

 

Nvidea GTX 260 Graphics card..

 

Now what i want to know is how i can get my graphics card fully working....

For example, i cant make the main bar at the top transparent.. and it says that there are some things i cant do, because of the graphics.

 

I dont really know how to install drivers... so if you could help, please do.

 

Thanks, Josh.

 

You have to enable QE/CI. I used this Guide for it:

http://osx86.co/f19/guide-geforce-gtx-260-...-leopard-t4057/

Link to comment
Share on other sites

You have to enable QE/CI. I used this Guide for it:

http://osx86.co/f19/guide-geforce-gtx-260-...-leopard-t4057/

 

Okay thanks, The only problem i just had was that i had to reboot my system, and now i am on installation window, and the progressbar is not moving... it is just staying in the same place.. Do you know how to get around this?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...