Jump to content

Installation Porb. Mac Snow Leopard


Mamba22
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi there,

 

my system:

 

CPU: AMD Phenom II X6 1090T

Mainboard: MSI 890FXA-GD70

Graphic: Geforce 275 GTX Zotac

RAM: G.Skill DIMM 4 GB DDR3- 1600

 

I use this images : Download Empire EFI V.1085 (Experimental for AMD Phenom and Athlon X2 , X3 , X4 and for Intel Core i3/Pentium D/Pentiu m 4 6xx series)

 

And this one: Download Empire EFI V.1085 R2 (Experimental Support for AMD Phenom , Athlon and Sempron with SSE3 , and as well as Intel Core i3 , Core i5-M , Core i3-M , Core i7M)

 

Form this page: http://prasys.info/2010/01/empire-efi-v-1-085-is-out/

 

At the first Image: i get, after i changed the cd (put the mac-cd into the drive) an loadingscreen, than the pc begins to loading. It takes a while and then i get a black screen.

I Tryed the commands GraphicsEnabler=Y PciRoot=0. In this case the pc depends on.

 

At the second Image: the pc is reading the cd, than i change the cd to the mac cd, press F5 and try to load the mac-cd. Then I get this error: very much of this (d0xffffx 00204942349)

And at the and of this: System uptime in nanoseconds: 1068621706.

 

Please help and sorry for my englisch (german).

 

Regards

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hi there,

 

my system:

 

CPU: AMD Phenom II X6 1090T

Mainboard: MSI 890FXA-GD70

Graphic: Geforce 275 GTX Zotac

RAM: G.Skill DIMM 4 GB DDR3- 1600

 

I use this images : Download Empire EFI V.1085 (Experimental for AMD Phenom and Athlon X2 , X3 , X4 and for Intel Core i3/Pentium D/Pentiu m 4 6xx series)

 

And this one: Download Empire EFI V.1085 R2 (Experimental Support for AMD Phenom , Athlon and Sempron with SSE3 , and as well as Intel Core i3 , Core i5-M , Core i3-M , Core i7M)

 

Form this page: http://prasys.info/2010/01/empire-efi-v-1-085-is-out/

 

At the first Image: i get, after i changed the cd (put the mac-cd into the drive) an loadingscreen, than the pc begins to loading. It takes a while and then i get a black screen.

I Tryed the commands GraphicsEnabler=Y PciRoot=0. In this case the pc depends on.

 

At the second Image: the pc is reading the cd, than i change the cd to the mac cd, press F5 and try to load the mac-cd. Then I get this error: very much of this (d0xffffx 00204942349)

And at the and of this: System uptime in nanoseconds: 1068621706.

 

Please help and sorry for my englisch (german).

 

Regards

 

Try using the Nawcom ModCD found here:

 

http://blog.nawcom.com/?p=446

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...