Jump to content

Snow Leopard installation grey screen


wallinnr12
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi!

I have used this guide http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=183751

I am having some problems installing SL. The USB-disk seems to have been created without any problems but when I boot from it the screen goes grey after the apple logo. I have tried the solutions that have been mentioned earlier but they do not seem to work. I am pretty convinced that it is my ati 4850 that is messing up the installation but I have not managed to add driver kexts or enable graphics enabler for it. I can boot the installation in safe mode without grey screen but the installer ends abruptly when 15 min are left. I think that this could be due to some drivers that are ignored because of safe mode. Any help would be appreciated.

 

 

Thanks in advance!

 

p5q deluxe custum rom for mac

intel 8600

4gb ram

his radeon 4850

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...