Jump to content

Help please


shadowassassin
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello, I recently installed Iatkos V7 on my laptop.

 

 

I am trying to get wifi, and I am having problems.

 

I had done this process before, and got WIFI running with a program called "PDANet". However, this time round, when I click "connect" a message pops up saying: "No iPhone connected" (I have iPod Touch 4G iOS 4.1 Jailbroken with Limera1n)

 

Now, I don't know what I've actually done wrong this time, I've uninstalled it, installed it, but to no luck. Also, I've tried other apps, but the mac doesn't have a wifi card (I've got an Intel Wifi 5100 AGN - I don't believe there is anything to support that)

 

Can I have some help please? God knows what's wrong :(

 

 

What I have:

 

iPod Touch 4G

Jailbroken with Limera1n

iOS 4.1

 

Using PDANet for Mac (latest version) and for iPod Touch (latest version)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...