Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Not a huge problem but.....

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello all:)

I just bought An atheros AR5008 wireless card to replace the dell 1390 (broadcom 4311) I put in my laptop it works great with WPA, 5GHz works N band 300MBs all works but in system profiler

it says



Card Type: AirPort Extreme (0x168C, 0x1026)

Firmware Version: Atheros 5416:

Locale: Unknown

Country Code: JP

Supported PHY Modes: 802.11 a/b/g/n

Supported Channels: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 52, 56, 60, 64

Status: Connected

Locale Unknown?

Country Code JP? (Is the Japan?)

any one else have this? is there some way to fix it? the card worked OOTB but I installed atherosfix.kext to Extra/Extensions just to see and no change what so ever

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.