Jump to content

Can't boot into XP using Chamelon


coopersed
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

I have SL and XP installed on separate hard drives and my computer boots straight into OS X at start up which is how I want it. When I boot up, the drive I have XP installed on shows up in Chameleon but when I choose to boot of that drive, I just get a flashing curser and XP never loads.

 

I can boot straight into XP with no problems if select the XP drive from the bios settings at startup.

 

What do i need to do so I can boot straight in to XP by choosing the XP drive from Chameleon.

 

I am running Chameleon 2 RC4.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

I have SL and XP installed on separate hard drives and my computer boots straight into OS X at start up which is how I want it. When I boot up, the drive I have XP installed on shows up in Chameleon but when I choose to boot of that drive, I just get a flashing curser and XP never loads.

 

I can boot straight into XP with no problems if select the XP drive from the bios settings at startup.

 

What do i need to do so I can boot straight in to XP by choosing the XP drive from Chameleon.

 

I am running Chameleon 2 RC4.

 

Thanks

 

Chameleon is not able to boot XP if XP is on a another HD.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...