Jump to content

NVIDIA GeForce 7100 GS and iATKOS v3


rimany
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hello, i need help.

 

My situation:

Board: Gigabyte GA-G31M-ES2L

Graphiccard: NVIDIA GeForce 7100 GS

Running Systems:

1.) Opensuse 11.3

2.) XP

3.) OSX 10.5.6 (everything runns)

 

Now i´ve installed OSX 10.6.4 (iAtkos v3) on an another harddisk.

Everything runns perfect, except graphics. Preferences Monitors >>not localized<< and only a resolution of 1024x768..

if i choose "NVEnabler" or "natid" by Installation so osx will not start any more.

Do anybody have an Idea?

 

Gruß,Armin

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Same here,

 

I've running iAtkos 10.5.8 on nVidia GeForce 7100GS with NVinject but now I have problems on iAtkos s3 v2,

 

when i add some enabler os fail after several minutes and restarting again and again,

 

any solution with some compitable kext???

 

thanks in advice

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...