Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
starobrno1

Asus P6T SE

3 posts in this topic

Recommended Posts

I´m getting noise probably coming from the FW which as I understand is built on a Via chipset, I have sound though. I have the Saffire Pro 10 i/o which works really good on my old GA EP45 -DS3 rig so there´s nothing wrong with my soundcard. Any solution/kext for this or do I have to get a TI Pci FW card? The comp works just supergood besides this noise probs I get.

 

Thanks

 

Some ppl got a solution buying that famous texas firewire pci card but I am talking about Motu cards with firewire connection. It might help if you planning to buy one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
As I said I have a Saffire Pro soundcard (FW) which works ok but the onboard FW card does not on my mobo which it wount even with that Motu card. So it´s not a soundcard issue but a FW issue I´m afraid.

 

I don't know if I explained my self unclear but I meant to say you could try a texas brand firewire pci card.

 

is it texas the one you got?

 

Cheer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×