Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Serious problem ATI HD 2600 Pro PCIe

2 posts in this topic

Recommended Posts

I must renounce

After you read a thousand posts in the forum, I installed iATKOS v2 S3 DVD disk 500 GB exclusive windows off disk.


Perfect setup, installed kext for LAN Audio ok.

Only problem video card ATI 2600 HD Pro PCIe shappe.

It only works at 1024x768

I tried to install any kind of kext with the methods by Netkas, by George, but nothing to do, upgrade to reboot after crashes or blue screen, or white screen, or form login password reset and not enter the system .

Another problem



When I work with OSX, the Windows disk is detached, then I pull out the disk of OSX and Windows are piecing the ATI drivers in Windows that do not work and I have to reinstall.


I thank everybody who wants to help me.



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.